a

De Boekelermeerwaarde

Het bedrijventerrein in Alkmaar en Heiloo is groen en ruim opgezet. Hoogwaardige panden, wandelpaden en veel natuurlijk groen maken het een uitstekende locatie om te ondernemen, werken en verblijven.

 

  • Aan de A9 en Noord Hollands Kanaal
  • 30 minuten van Amsterdam/Schiphol en zeehavens IJmuiden en Den Helder
  • Parkmanagement met camerabeveiliging
  • Energy Innovation Park
  • Kavels vanaf 1000m2 tot 50 hectare

Contact met ondernemersloket

Meer weten over ondernemen op De Boekelermeer? Neem dan contact op met ondernemersloket Alkmaar of Heiloo, hier heeft u altijd contact met één vaste accountmanager.

Alkmaar

Jan Riepma
Accountmanager Ondernemersloket
06 - 110 421 31
ondernemersloket@alkmaar.nl

Heiloo

Algemeen: 088 - 909 7251
Verkoop: 088 - 909 7510
ondernemersloket@heiloo.nl

Blijf op de hoogte

Vul hier je e-mailadres in

Vink het vinkje aan om door te gaan

Impressie pand Sustenso

Productie van groen gas

De Boekelermeer is weer een duurzaam bedrijf rijker. Op 26 augustus 2022 sloeg circulair specialist Sustenso de eerste paal voor de bouw van een bedrijfspand dat ruimte biedt aan een vergister. Hiermee wordt groen gas geproduceerd. Het pand komt midden in het Energy Innovation Park in Alkmaar te staan. In gesprek met Hans van der Weide, CEO, over de ambitie van dit innovatieve bedrijf om restafval in het milieu te beperken en het leveren van groen gas.

Ondertekening Kops

Kops Aannemers naar De Boekelermeer

Kops Aannemers vertrekt na ruim 110 jaar uit het centrum van Heiloo en bouwt een nieuw pand op bedrijventerrein De Boekelermeer. Donderdag 25 augustus tekenden zij de koopovereenkomst met gemeente Heiloo voor de kavel aan De Droogmakerij. Kops hoopt snel te starten met de bouw, zodat ze volgend jaar kunnen verhuizen.

Ontdek de Boekelermeerwaarde

Kristof van Malderen

All4Running

Kristof van Malderen
Eigenaar

Met onze ambitie om de grootste premium running specialist in Europa te worden hebben we natuurlijk ook gekeken naar een bedrijventerrein in ontwikkeling en goede aansluiting op de A9. De Boekelermeer is in dat opzicht perfect voor ons.

GP Groot

GP Groot

Pieter Talsma
Directeur brandstoffen en oliehandel

Het innovatieve en duurzame karakter van het NXT-tankstation past perfect bij de Boekelermeer(waarde). Voor ons de ideale locatie om brandstoffen aan te bieden die aansluiten bij de behoefte in de regio.

Baza Seeds Holland

Baza Seeds Holland

Bert Bakker
Directeur

De Boekelermeer: de ideale locatie om Baza Seeds Holland te vestigen. Midden tussen het groen, praktisch naast de A9, op een mooie ruimtelijke locatie. En mét de juiste beveiliging op het terrein kunnen wij het open karakter van ons bedrijf hier ook behouden.

Broekhuis Alkmaar

Broekhuis Alkmaar

Patrick van Beusekom
Directeur

Het is een schoon en verzorgd bedrijventerrein zonder al te veel zware industrie. Door de centrale ligging is de bereikbaarheid vanuit het zuiden en noorden hier ideaal: goed voor onze zakelijke en particuliere klanten.

Le Nouveau Chef

Le Nouveau Chef

Paul van Luipen
Eigenaar

We hebben hier ons magazijn, de showroom en ons kantoor. Een prachtig uitzicht over het groen, een goede bereikbaarheid die straks met de aansluiting van de A9 alleen nog maar beter wordt.

Honda

Autobedrijf Honda Welman

Jack Welman
Directeur

Mede dankzij de adviezen van de architect en het Ondernemersloket Alkmaar zijn wij een nieuwe vestiging aan het bouwen op de Boekelermeer. Deze locatie geeft ons alle ruimte om in te kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen.

ERIKS

ERIKS

Sander Splinter
Managing Director

ERIKS - één van de grootste industriële dienstverleners ter wereld - is een echt Nederlands bedrijf met Alkmaar als thuisbasis. Daar zijn we trots op, hier in Alkmaar helemaal.

AGU

AGU

Bjorn Jeurissen
CEO

Toen de eigenaren van AGU in 1994 hoorden van de plannen om de aftakking van de A9 te realiseren, was de interesse gelijk gewekt. ‘Als dat doorgaat is het de perfecte locatie voor ons’. En dat bleek.

HVC

HVC

Dion van Steensel
Algemeen directeur

Door de aansluiting op het warmtenet verbranden deze bedrijven geen fossiele brandstoffen meer om hun panden te verwarmen. De HVC bio-energiecentrale is als het ware hun gezamenlijke cv-ketel.

Dusseldorp Alkmaar

Dusseldorp BMW

Dave da Silva Curiël
Vestigingsdirecteur

De BMW dealer is al meer dan 10 jaar gevestigd op de Boekelermeer. Een uitstekende plek voor ons bedrijf vanwege de zichtlocatie, de centrale ligging en de kwaliteit van het bedrijventerrein.

GVT Transport & Logistics Alkmaar

GVT Transport & Logistics

Yorden Greuter
Vestigingsmanager

GVT Transport & Logistics Alkmaar is sinds 2007 gevestigd op De Boekelermeer. In 2017 breidde zij op deze locatie uit met een splinternieuw distributiecentrum. Met 60 trucks en 100 medewerkers wordt er dagelijks hard gewerkt in het ondernemende logistieke centrum van Noord-Holland.

TG Lining bv en Blinkink

TG Lining bv en Blinkink

Tamar Grahmbeek
Directeur

“We hebben geen seconde spijt van de overstap naar De Boekelermeer. De locatie is zeer prettig, aan het fietspad met zicht op natuur. De aanrijdtijd voor onze medewerkers is hooguit 15 minuten.”

Ko Hartog Elektrotechniek

Ko Hartog Elektrotechniek

Bjørn Dielemans
Directeur

“De bereikbaarheid was bij de keuze voor een nieuwe locatie heel belangrijk. Vanuit De Boekelermeer zijn we snel ter plaatse voor onderhoud in Alkmaar en Heiloo, maar ook vlot op de A9.”

Meltrans Transportbedrijf

Meltrans Transportbedrijf

Jan Huisman
Directeur

“Onlangs hebben wij een LNG-vrachtwagen gekocht, die 20% minder CO2 uitstoot. Voor Liquefied Natural Gas, oftewel vloeibaar gas, maken wij gebruik van het duurzame NXT-tankstation in De Boekelermeer. Alles komt hier samen.”

Rumping Groep

Rumping Groep

Jaap Rumping
Algemeen directeur

"We hebben ambities om zowel de portefeuille vastgoed als logistiek uit te breiden en dat komt allemaal samen in het nieuwe pand op De Boekelermeer. Hierdoor kunnen wij onze klanten een meerwaarde bieden."

Bouwbedrijf Jac Tromp

Bouwbedrijf Jac Tromp

Jeroen Glorie
Commercieel & technisch directeur

“Een van de redenen voor de verhuizing is dat de duurzame uitgangspunten van De Boekelermeer goed passen bij de duurzame visie van ons bedrijf.”

Nutri Dynamics Health Products

Nutri Dynamics Health Products

Sam Dimassi
Directeur

“Het productieproces is het hart van ons bedrijf. Dat proces is dé aanleiding om zelf te gaan bouwen. Op De Boekelermeer was het gewenste aantal vierkante meters hiervoor beschikbaar.”

Impressie pand Sustenso

Sustenso

Hans van der Weide
CEO

“Wat belangrijk is in de samenwerking met duurzame partijen is dat je gebruik kunt maken van elkaars reststromen. Doordat er veel kennis op De Boekelermeer aanwezig is, vind je daar veel makkelijker een oplossing voor.”