Tamar Grahmbeek

 

Vooruitgang met ons bedrijf en De Boekelermeer

Sinds 2012 is TG Lining bv gevestigd op de Boekelermeer in Heiloo. Aan de Droogmakerij staat het nieuwe en moderne pand dat is toegerust op verdere uitbreiding. TG Lining is specialist op het gebied van geleideroutes voor blinden en slechtzienden in de openbare ruimte, het openbaar vervoer en in openbare gebouwen. Sinds 2019 is daar het bedrijf Blinkink aan toegevoegd. Blinkink biedt doe-het-zelf-oplossingen om scholen, zorginstellingen, horeca, praktijkruimtes en werkplekken inclusief te maken voor mensen met een visuele beperking.

TG Lining bv en Blinkink
Tamar Grahmbeek is directeur van TG Lining en Blinkink. Samen met haar vader is zij TG Lining in 1998 gestart. Alle producten zijn zelf bedacht én geproduceerd. In de loop der jaren is het bedrijf meegegroeid met de behoeftes van de markt. “Eerst ontwikkelden we producten voor binnen, nu ook voor buiten. We zijn niet alleen bekend van de belijning, maar ook van de klanktegels. Daar hebben we prijzen mee gewonnen. Daar zijn we erg trots op. Wij maken met onze toepassingen de openbare ruimte toegankelijk voor mensen met een visuele beperking en zorgen er voor dat deze doelgroep zelfstandig (letterlijk) vooruit kan.”

Van de Oude Werf naar de Boekelermeer
TG Lining bv startte ruim 20 jaar geleden op de Oude Werf. Omdat het bedrijf steeds meer prefab producten produceerde, groeiden ze uit hun jasje. Zij verhuisden naar De Boekelermeer om daar een pand neer te zetten naar hun eigen wensen en eisen. “We hebben geen seconde spijt van de overstap naar De Boekelermeer. De locatie is zeer prettig, aan het fietspad met zicht op natuur. De aanrijdtijd voor onze medewerkers is hooguit 15 minuten.”

Goede service vanuit gemeente
“De afstemming en communicatie met de gemeente Heiloo verliep goed. De huisarchitect van de gemeente dacht goed mee en gaf veel tips. We werden niet alleen gewezen op de regels, maar juist ook op hoe we de ruimte het beste konden benutten.”

Ontwikkeling van het bedrijventerrein
“Om ons heen zijn veel bouwbewegingen. Er komen steeds meer nieuwe gebouwen bij. Maar De Boekelermeer kan nog aantrekkelijker worden. Met het openstellen van de Middenweg trek je naar mijn mening nog meer kopers aan. Het zou een goed verkoopargument zijn. Zo vergroot je de diversiteit op het terrein en is het makkelijker om zaken te doen met elkaar. Ook een mooie entree van het bedrijventerrein, benutten van de natuur door het aanleggen van bijvoorbeeld wandelroutes en informatie over de cultuur en historie van het gebied dragen daar aan bij. Zo wordt De Boekelermeer een volwassen bedrijventerrein.”

Tamar Grahmbeek heeft in 2013 de ondernemersprijs van Heiloo gewonnen met als thema ‘vooruit’. Een jaar eerder stond het bedrijf in de top tien van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland en won het bedrijf al in 2012 de vierde prijs met het zelf ontwikkelde kunsthars geleidesysteem en de aluminium klanktegelserie voor mensen met een visueel beperking. https://www.kvkinnovatietop100.nl/site/TG-Lining-helder-routesysteem-voor-visueel-beperkten

Ook vervulde zij jaren lang een rol in de Ondernemersvereniging van De Boekelermeer.

www.tglining.com
www.blinkink.eu

TG Lining bv en Blinkink
Kristof van Malderen

Kristof van Malderen

Eigenaar

All4Running

Met onze ambitie om de grootste premium running specialist in Europa te worden hebben we natuurlijk ook gekeken naar een bedrijventerrein in ontwikkeling en goede aansluiting op de A9. De Boekelermeer is in dat opzicht perfect voor ons.

GP Groot

Pieter Talsma

Directeur brandstoffen en oliehandel

GP Groot

Het innovatieve en duurzame karakter van het NXT-tankstation past perfect bij de Boekelermeer(waarde). Voor ons de ideale locatie om brandstoffen aan te bieden die aansluiten bij de behoefte in de regio.

Baza Seeds Holland

Bert Bakker

Directeur

Baza Seeds Holland

De Boekelermeer: de ideale locatie om Baza Seeds Holland te vestigen. Midden tussen het groen, praktisch naast de A9, op een mooie ruimtelijke locatie. En mét de juiste beveiliging op het terrein kunnen wij het open karakter van ons bedrijf hier ook behouden.

Broekhuis Alkmaar

Patrick van Beusekom

Directeur

Broekhuis Alkmaar

Het is een schoon en verzorgd bedrijventerrein zonder al te veel zware industrie. Door de centrale ligging is de bereikbaarheid vanuit het zuiden en noorden hier ideaal: goed voor onze zakelijke en particuliere klanten.

Le Nouveau Chef

Paul van Luipen

Eigenaar

Le Nouveau Chef

We hebben hier ons magazijn, de showroom en ons kantoor. Een prachtig uitzicht over het groen, een goede bereikbaarheid die straks met de aansluiting van de A9 alleen nog maar beter wordt.

Honda

Jack Welman

Directeur

Autobedrijf Honda Welman

Mede dankzij de adviezen van de architect en het Ondernemersloket Alkmaar zijn wij een nieuwe vestiging aan het bouwen op de Boekelermeer. Deze locatie geeft ons alle ruimte om in te kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen.

ERIKS

Sander Splinter

Managing Director

ERIKS

ERIKS - één van de grootste industriële dienstverleners ter wereld - is een echt Nederlands bedrijf met Alkmaar als thuisbasis. Daar zijn we trots op, hier in Alkmaar helemaal.

AGU

Bjorn Jeurissen

CEO

AGU

Toen de eigenaren van AGU in 1994 hoorden van de plannen om de aftakking van de A9 te realiseren, was de interesse gelijk gewekt. ‘Als dat doorgaat is het de perfecte locatie voor ons’. En dat bleek.

HVC

Dion van Steensel

Algemeen directeur

HVC

Door de aansluiting op het warmtenet verbranden deze bedrijven geen fossiele brandstoffen meer om hun panden te verwarmen. De HVC bio-energiecentrale is als het ware hun gezamenlijke cv-ketel.

Dusseldorp Alkmaar

Dave da Silva Curiël

Vestigingsdirecteur

Dusseldorp BMW

De BMW dealer is al meer dan 10 jaar gevestigd op de Boekelermeer. Een uitstekende plek voor ons bedrijf vanwege de zichtlocatie, de centrale ligging en de kwaliteit van het bedrijventerrein.

GVT Transport & Logistics Alkmaar

Yorden Greuter

Vestigingsmanager

GVT Transport & Logistics

GVT Transport & Logistics Alkmaar is sinds 2007 gevestigd op De Boekelermeer. In 2017 breidde zij op deze locatie uit met een splinternieuw distributiecentrum. Met 60 trucks en 100 medewerkers wordt er dagelijks hard gewerkt in het ondernemende logistieke centrum van Noord-Holland.

TG Lining bv en Blinkink

Tamar Grahmbeek

Directeur

TG Lining bv en Blinkink

“We hebben geen seconde spijt van de overstap naar De Boekelermeer. De locatie is zeer prettig, aan het fietspad met zicht op natuur. De aanrijdtijd voor onze medewerkers is hooguit 15 minuten.”

Ko Hartog Elektrotechniek

Bjørn Dielemans

Directeur

Ko Hartog Elektrotechniek

“De bereikbaarheid was bij de keuze voor een nieuwe locatie heel belangrijk. Vanuit De Boekelermeer zijn we snel ter plaatse voor onderhoud in Alkmaar en Heiloo, maar ook vlot op de A9.”

Meltrans Transportbedrijf

Jan Huisman

Directeur

Meltrans Transportbedrijf

“Onlangs hebben wij een LNG-vrachtwagen gekocht, die 20% minder CO2 uitstoot. Voor Liquefied Natural Gas, oftewel vloeibaar gas, maken wij gebruik van het duurzame NXT-tankstation in De Boekelermeer. Alles komt hier samen.”

Rumping Groep

Jaap Rumping

Algemeen directeur

Rumping Groep

"We hebben ambities om zowel de portefeuille vastgoed als logistiek uit te breiden en dat komt allemaal samen in het nieuwe pand op De Boekelermeer. Hierdoor kunnen wij onze klanten een meerwaarde bieden."

Bouwbedrijf Jac Tromp

Jeroen Glorie

Commercieel & technisch directeur

Bouwbedrijf Jac Tromp

“Een van de redenen voor de verhuizing is dat de duurzame uitgangspunten van De Boekelermeer goed passen bij de duurzame visie van ons bedrijf.”

Nutri Dynamics Health Products

Sam Dimassi

Directeur

Nutri Dynamics Health Products

“Het productieproces is het hart van ons bedrijf. Dat proces is dé aanleiding om zelf te gaan bouwen. Op De Boekelermeer was het gewenste aantal vierkante meters hiervoor beschikbaar.”

Impressie pand Sustenso

Hans van der Weide

CEO

Sustenso

“Wat belangrijk is in de samenwerking met duurzame partijen is dat je gebruik kunt maken van elkaars reststromen. Doordat er veel kennis op De Boekelermeer aanwezig is, vind je daar veel makkelijker een oplossing voor.”