Kristof van Malderen

 

Het van oorsprong Alkmaarse bedrijf vond het erg belangrijk om het team in Alkmaar te houden. “Met de ambitie om de grootste premium running specialist in Europa te worden hebben we natuurlijk ook gekeken naar een bedrijventerrein in ontwikkeling en een goede aansluiting op de A9. De Boekelermeer is in dat opzicht perfect voor ons”, vertelt Kristof van Malderen (eigenaar All4Running).

De recente uitbreiding van het bedrijventerrein trekt veel nieuwe bedrijven en zorgt voor een frisse en dynamische omgeving. “Tel daarbij de soepele afstemming met de gemeente Alkmaar, de bereidwilligheid en het meedenken van het Ondernemersloket op en er waren genoeg redenen voor ons om uiteindelijk voor de kavel aan de Albaststraat op de Boekelermeer te kiezen als vestigingslocatie”, aldus een enthousiaste van Malderen.

Ook het duurzame karakter van het bedrijventerrein was zeker een pluspunt. Van Malderen: “Duurzaamheid heeft de toekomst en als sportbedrijf omarmen we deze evolutie. Zelf voorzien we het dak van ons nieuw te bouwen distributiecentrum van 4000m2 zonnepanelen om energie neutraal te kunnen ondernemen”. Dat All4Running duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan komt ook terug bij de andere vestigingen. De recent geopende nieuwe flagship store in de Langestraat is als een van de eerste winkels volledig gasloos gemaakt.

www.all4running.nl