Dusseldorp BMW

Dusseldorp Alkmaar: voor een optimale BMW en MINI beleving

 Wie op de oostelijke ring Alkmaar langs de Boekelermeer rijdt, komt sinds eind vorig jaar langs Dusseldorp Alkmaar, een van de vestigingen van Dusseldorp BMW, gevestigd in het moderne en in het oog springende pand aan de Koraalstraat 5. De voormalige BMW dealer Maaral met BMW en MINI-vestigingen in Alkmaar, Hoorn en Zaandam is eind 2016 overgenomen door Dusseldorp BMW. Niet alleen een van de grootste dealerbedrijven van Nederland, maar ook de eerste (in 1959) door de fabriek erkende BMW dealer van Nederland met vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Hoogeveen en Zwolle. En nu ook 3 in Noord-Holland.

 

Altijd de beste locatie
De BMW dealer is al 10 jaar gevestigd op de Boekelermeer. Een uitstekende plek voor ons bedrijf vanwege de zichtlocatie, de centrale ligging en de kwaliteit van het bedrijventerrein, aldus Dave da Silva Curiël van Dusseldorp Alkmaar. Voor onze vestiging in Zaandam gaan we nieuw bouwen in Oostzaan op het terrein waar ook Piet Boon gevestigd is, maar in Alkmaar zitten we goed. Locatie speelt voor ons een belangrijke rol: we willen te allen tijde de beste locatie. Dat hebben we hier. De Boekelermeer heeft een verzorgde uitstraling en goede voorzieningen. Neem bijvoorbeeld de security, dat is allemaal goed voor elkaar, ook tijdens de wedstrijden van AZ. Er is een actieve bedrijvenvereniging en een goede sfeer tussen de ondernemers onderling, waar we regelmatig contact mee hebben. Om met elkaar te sparren, maar natuurlijk ook over die nieuwe BMW, grapt Dave, want onze doelgroep is hier goed vertegenwoordigd.

 

Een bedrijf in ontwikkeling
Samen met BMW Group Nederland blijven we verder bouwen aan een optimale beleving en dienstverlening van de merken BMW en MINI. Zo blijft BMW nieuwe modellen lanceren, waaronder de BMW i3: een auto die volledig duurzaam wordt ontwikkeld en die we dit jaar extra gaan promoten. Duurzaamheid is nu eenmaal een belangrijk thema, ook binnen onze branche, die volop in ontwikkeling is. Op dat vlak gaan we graag in gesprek met andere bedrijven en zoeken we de samenwerking op. We zijn bijvoorbeeld nieuwsgierig hoe er op de Boekelermeer wordt nagedacht over een laadinfrastructuur. Maar ook carsharing is een hot topic, waar wij wel ideeën over hebben. Kortom: uitdagingen en kansen genoeg, aldus Dave.