Le Nouveau Chef

Le Nouveau Chef is booming.

Steeds meer horecaondernemers in Nederland en Europa weten de weg naar deze toonaangevende leverancier van professionele kleding voor de keuken en het bedienend personeel te vinden. De omzet stijgt en het bedrijf groeide uit zijn jasje op de Oude Werf in Heiloo. Paul van Luipen (mede-eigenaar) raakte 2 jaar geleden in gesprek met VDK Vastgoed over ruimte in een nog te realiseren verzamelpand. Het pand staat en sinds oktober 2016 is Le Nouveau Chef trotse huurder van vier units en de gesprekken voor een vijfde unit lopen.

 

“Het is hier nog mooier dan thuis” grapt Van Luipen. “We hebben hier ons magazijn, de showroom en ons kantoor. Een prachtig uitzicht over het groen, een goede bereikbaarheid die straks met de aansluiting van de A9 alleen nog maar beter wordt. Het is een representatief pand in een professionele en duurzame omgeving. Dit geeft een impuls aan de teamspirit onder het personeel en dit is wat we naar onze klanten wensen uit te stralen. Ik ontvang nu ook met trots onze lokale klant in de showroom of onze internationale klant in een sfeervolle ambiance.” Voorlopig gaat Le Nouveau Chef niet meer weg van de Boekelermeer Heiloo. “Sterker nog, wie weet hebben we over tien jaar wel een eigen pand.”

 

Kwaliteit, de perfecte pasvorm en duurzaamheid zijn drie belangrijke pijlers voor Le Nouveau Chef. Het bedrijf gebruikt alleen stoffen afgewerkt en vervaardigd in Europa. Innovatie en verbetering van de materialen staan hoog in het vaandel. Duurzaamheid en de toekomst van onze planeet zijn de eerste prioriteit tijdens elke stap van het proces, we beschouwen dit als een belangrijk onderdeel van het ondernemerschap.